Ditt medlemskap är det som för föreningen framåt. Så här går du till väga för att bli medlem:

¤ Var du medlem i föreningen förra året räcker det med att du betalar in medlemsavgiften (100:-) via vårt swishnummer 1230811331 eller vårt bankkontonummer 693 969 449-0 (cl.nr 8381-6). Glöm inte att skriva dina initialer och ditt födelsedatum, ex; AB880101.

¤ Är du ny medlem och har en församlingspedagogexamen gäller samma inbetalningsrutiner som ovan, men du behöver även fylla i medlemsformuläret här på vår hemsida. Detta gäller även dig som varit medlem tidigare år, men inte förnyade ditt medlemskap under 2019, då vi inte sparar kontaktuppgifter.

¤ Har du ingen församlingspedagogexamen, men ändå vill stötta yrkesföreningen samt ta del av de utskick som görs är du varmt välkommen att bli stödmedlem. Det som skiljer en medlem från en stödmedlem är rösträtt på föreningens årsmöte. Det finns en särskild flik för stödmedlemskap på vår hemsida.

Är du osäker på om du fyllt i dina kontaktuppgifter så fyll gärna i dem en gång till. Det är lättare att påminna om en missad inbetalning än glömda kontaktuppgifter. Fyll även i formuläret om någon av dina uppgifter har ändrats. Dina kontaktuppgifter fyller du i här:

Stödmedlem

Varmt välkommen som medlem även 2020!